Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1068 від 19.05.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Печена картопля

Печена картопля

картопля – 6 штук великих; сметана – 2 ст.л.; сир твердий – 100 г; кріп; часник – 2-3 зубчика; сіль; масло – 50 г.

Для початку картоплю відварити в шкірці, остудити, очистити, порізати навпіл і підсолити.

Сир натерти на тертці, масло кімнатної температури розім’яти виделкою, видавити часник, сметану, зелень, сіль за смаком і добре перемішати.

Намазати половинки картоплі начинкою і розкласти деко, запікати при 180 °С до рум’яної скоринки.

19.05.2022



Рівне-Ракурс №10 від 19.05.2022p. 
На головну сторінку