№1069 від 26.05.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
М’ясний бульйон придбає приємний смак, якщо при варінні ви кинете в нього шматочок сухого сиру, про який давно забули і яким вже можна забивати цвяхи.
Якщо зрізані з сала шкурки (5x5 см) підкласти (зрізом до підлоги) під ніжки меблів, то навіть піаніно легко можна пересунути.
Будь-який чай (червоний, чорний, зелений) вбирає з повітря найшкідливіше – формальдегід. Не дарма чай називають біофільтром, до речі, фільтрує він не менше двох тижнів. Просто розкладіть використану чайну заварку по блюдечках і розставте по квартирі.
Практично кожна господиня виливає відвари риби, м’яса, круп, макаронів або маринади консервованих овочів. Це дуже марнотратно! Наприклад, при варінні 1 кг макаронних виробів виходить 4 літри відвару, що містить повний набір цінних мінеральних речовин. А в овочевому відварі вітамінів і мікроелементів більше, ніж в самих варених овочах. Не зливайте, а готуйте на відварах супи, каші, пюре, соуси і т.д.
26.05.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 26.05.2022p. На головну сторінку |