№1070 від 02.06.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
1 кг свинячих сердець; 3 цибулини; 1 велика морква; лавровий лист; 0,5 кг печериць; 0,5 л сметана 20?%; 1 склянка волоських горіхів; 3 зубчики часнику; зелень: пучок кропу, пучок петрушки, пучок кінзи; сіль перець.
Для соусу: змішати сметану з часником, додати подрібнені горіхи та за смаком додати зелень. Посолити, поперчити. Вилити до сердець з грибами, перемішати. Поставити все в розігріту духовку до 200оС на 20 хвилин.
В ідеалі цю страву треба подавати зі смаженою картоплею та маринованими огірками.
02.06.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 02.06.2022p. На головну сторінку |