Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1071 від 10.06.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Народний депутат Роман Іванісов передає ключі від авто співробітникам роти особливого призначення ГУ НПУ у Рівненській області

Два авто для поліції Рівненщини від Романа Іванісова

Позашляховики вдалося придбати завдяки зусиллям усієї команди народного депутата. За потреби, автівки виконуватимуть спеціальні завдання на фронті, а поки що працюватимуть задля безпеки жителів регіону.

Днями народний депутат Роман Іванісов передав правоохоронцям Рівненщини ключі від двох позашляховиків. Один з них отримала рота особливого призначення Головного Управління Національної поліції у Рівненській області.

«До мене як до народного депутата звернулося керівництво рівненської поліції і попросило про допомогу з придбання автомобіля. Завдяки спільним зусиллям нашої команди, ми знайшли авто, щоб хлопці виконували завдання із захисту нашої України», – каже народний депутат. За його словами, у воєнний час немає нічого важливішого за якісну безпеку і оборону держави, збереження життів наших воїнів.

У поліції впевнені – автівка покращить мобільність спецпідрозділу. «Вона нам послужить вірою і правдою», – запевняє один зі співробітників.

Ще один позашляховик Роман Іванісов вручив правоохоронцям Кореччини. Вадим Мельник, начальник 7-го відділення поліції Рівненського районного управління поліції у м. Корець, каже, що для відділення сьогодні – це найкращий подарунок. Авто буде використане для потреб громади, а в разі чого – і для захисту нашої держави в цілому.

«На початку війни ми купили автомобіль з міського бюджету, і дали в тимчасове користування поліцейським, яким вкрай не вистачало транспорту, адже завдань у хлопців стало більше, – каже голова Корецької громади Людмила Дмитрук. – Тоді я звернулася до нашого депутата Іванісова і попросила допомогти у вирішенні цієї проблеми».

«Знайшли та купили автівки у Європі, – розповідає народний депутат. – З першого дня війни я зі своєю родиною знаходжусь в Україні, з 28-го лютого – безвиїзно на Рівненщині. Мої помічники постійно займаються допомогою, бо сьогодні нам вкрай треба вистояти і перемогти ворога».

Роман Іванісов наголошує, що планує й надалі підтримувати громади та наших захисників, бо вірить у майбутнє України.

Під час зустрічі з правоохоронцями нардеп висловив співчуття щодо загибелі їхніх колег – п’ятьох бійців спецпідрозділу «КОРД» з Рівненщини, які віддали життя під час виконання службового завдання на фронті.

10.06.2022



Рівне-Ракурс №10 від 10.06.2022p. 
На головну сторінку