№1072 від 17.06.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Свинина (лопатка, стегно) – 1 кг; куряче філе – 700-800 г; сало – 200 г; яйця – 3-4 шт.; часник – 6 зубчиків; крохмаль – 3-4 ст. л.; сіль – 1,5 ч. л; перець чорний та духмяний – за смаком.
Готовий фарш викласти ложкою на відрізок фольги у вигляді ковбаски. Загорнути фарш у фольгу, як загортають цукерку, при цьому треба щільно закрити краї, щоб сік не витікав при запіканні.
Ковбасу викладаємо на деко і запікаємо в духовці при 180-200?С, протягом 1 години. Даємо відпочити хвилин 10, тоді знімаємо фольгу і подаємо.
17.06.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 17.06.2022p. На головну сторінку |