Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1072 від 17.06.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Домашня ковбаса у фользі

Домашня ковбаса у фользі

Свинина (лопатка, стегно) – 1 кг; куряче філе – 700-800 г; сало – 200 г; яйця – 3-4 шт.; часник – 6 зубчиків; крохмаль – 3-4 ст. л.; сіль – 1,5 ч. л; перець чорний та духмяний – за смаком.

М’ясо та сало прокрутити через м’ясорубку. Збити яйця, додати крохмаль, перемішати так, щоб не утворилися грудочки. Акуратно змішати фарш з яєчною сумішшю, щоб вийшов фарш однорідний.

Готовий фарш викласти ложкою на відрізок фольги у вигляді ковбаски. Загорнути фарш у фольгу, як загортають цукерку, при цьому треба щільно закрити краї, щоб сік не витікав при запіканні.

Ковбасу викладаємо на деко і запікаємо в духовці при 180-200?С, протягом 1 години. Даємо відпочити хвилин 10, тоді знімаємо фольгу і подаємо.

17.06.2022



Рівне-Ракурс №10 від 17.06.2022p. 
На головну сторінку