№1072 від 17.06.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На заключному етапі приготування рису багато кухарів кладуть у каструлю скибочку батона.
Адже використання борошняного продукту дозволяє відновити та покращити смак страви в тих випадках, коли потрібно прибрати неприємні смаки та запахи.
Річ у тому, що хлібобулочні вироби відрізняються цікавою властивістю: вони швидко вбирають зайві аромати.
У якому разі використати білий хліб
Викладати цей продукт у каструлю з рисом потрібно в тому випадку, коли кулінар відчуває, що каша підгоряє.
Зазвичай такий неприємний процес відбувається, коли вода повністю випарувалася раніше.
Хліб повинен перебувати на рисі в каструлі приблизно 5-10 хвилин. Після цього батон можна забирати, а страву – викладати на тарілку.
При цьому не треба намагатися «відклеїти» від дна посуду рисинки, що сильно пригоріли: вживати їх не варто.
Результат дії
За рахунок білого хліба страва перестане бути джерелом неприємного запаху. Швидко піде і горілий присмак.
Таким чином, використання скибочки батона допомагає врятувати рисову кашу, що пригоріла.
17.06.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 17.06.2022p. На головну сторінку |