Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1072 від 23.06.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Отзывы мебельной компании Art-Puf

Отзывы мебельной компании Art-Puf

Все більшої популярності в дизайні інтер'єрів набирають такі стилі як мінімалізм і примітивізм. На допомогу цим новітнім тенденціям прийшли яскраві, незвичайні крісла. Незаперечними перевагами таких крісел є неординарний дизайн, зручність, простота транспортування, безліч форм, розмірів і моделей на будь-який смак і колір, і все це за відносно невеликі гроші. Отзывы Арт-Пуф допоможуть вибрати крісло на будь-який смак.

Такі меблі особливо улюблені дітьми - це ідеальний і корисний подарунок для них. А що стосується дорослих-це всього лише великі діти, які не проти виконати роботу за ноутбуком на безкаркасному мішку.

Так що ж представляє з себе крісло-мішок (груша)? Все унікальне просто-це знімний чохол з міцної тканини, розроблений і зшитий таким чином, що при його наповненні спеціальними гранулами, схожими на крихітні перлинки, він перетворюється в комфортне крісло тієї або іншої форми. Зверху ж його дублює зовнішній основний чохол, зроблений з якісної меблевої тканини, екошкіри, або іншої тканини. Коли ви купите і присядете на м'яке крісло-грушу, і воно повністю огорне вас, і прийме форму вашого тіла, з нього просто не захочеться вставати.

Відгуки власників

Аліна, 20 років

Я купила Бінбег-для мене це саме кращі місце для перегляду фільмів в компанії друзів. Вони прекрасно приймають форму тіла і виглядають, як гігантська рукавичка, яка тримає вас і забезпечує комфорт і затишок. Якщо вас часто відвідують друзі, то є сенс обзавестися такими меблями. Вона практична і забирає мінімум часу на очищення.


Антоніна, 35 років.

Під час вагітності сидіти на звичайних стільцях стає важко. У такому положенні для мене справжньою знахідкою стало крісло-мішок. Він підтримують хребет в правильному положенні і дозволяють всім м'язам розслаблятися.

Діти люблять яскраву меблі, особливо коли на неї можна стрибати і не боятися наслідків. До того ж Безкаркасні меблі не мають металевих елементів, а значить, ризик отримати травму під час ігор знижується до мінімуму.


Сергій, 30 років

Я люблю почитати вечорами. Можемо посперечатися, ви не знайдете зручніше крісла для читання, ніж крісло-мішок. Максимально комфортне занурення в книгу, гарантовано. У мене невелика квартира. Кресло мешок Art-Puf у мене не займає багато місця, на ньо можуть сісти до 3 чоловік і виглядає такий елемент декору дуже яскраво. Мене часто відвідують родичі і друзі. Купувати додаткове ліжко занадто затратно, а ось низькі за вартістю, але високі в плані комфорту крісла-мішки, стали справжнім рятувальним кругом.

З плюсів-отвори (люверси) для відводу повітря, виключають розрив тканини при "плюхання" на крісло.

Зручна ручка дозволяє без зусиль переносити крісло навіть дітям.


Як повідомили в меблевій компанії Art-Puf, якщо крісло лежить вже на складі то його вам відправлять на наступний день. В іншому випадку час виготовлення замовлення складе в середньому 3 дні.

23.06.2022



Рівне-Ракурс №10 від 23.06.2022p. 
На головну сторінку