№1074 від 30.06.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На кожній сучасній кухні є така побутова техніка, як морозильна камера. Вона може бути як окремим обладнанням, так і частиною холодильника.
Харчова плівка
Напевно, кожна господиня стикалася зі складнощами, коли потрібно було скористатися харчовою плівкою.
Матеріал липне до рук і поверхонь, виходить багато відходів. Щоб уникнути подібних проблем, покладіть харчову плівку в морозильну камеру на п’ять хвилин перед її використанням.
Вона стане досить твердою, так що ви без надмірних зусиль отримаєте відповідний шматок матеріалу.
Компрес
Компреси – це справжній порятунок від набряклості. Важливо заздалегідь їх заморозити, щоб в разі необхідності швидко використовувати компрес за призначенням.
Заморозьте відразу кілька компресів, так як випадкова травма може бути отримана в найнесподіваніший момент.
Антисептики
Низькі температури знищують всілякі мікроорганізми і грибки. Значить, морозильна камера дасть можливість знезаразити абсолютно будь-який предмет.
Залиште річ в побутовій техніці на два дні, щоб всі небезпечні бактерії загинули.
Збільшення взуття
На жаль, красиві туфлі можуть виявитися маленькими, що загрожує мозолями і пухирями.
Якщо обміняти взуття неможливо, наповніть пакет з поліетилену водою, покладіть всередину взуття і відправте його в морозильну камеру. Вода заморозиться і перетвориться на лід, так що туфлі розтягнуться, не будуть доставляти вам дискомфорт.
Свічка
Ви бажаєте продовжити термін горіння ароматичних свічок? Морозильна камера допоможе отримати бажаний ефект.
Залиште свічки в побутовій техніці на дві години, щоб вони радували тривалим горінням.
Жувальна гумка
Кожна людина засмутиться, якщо до улюбленої речі прилипла жувальна гумка. Справитися з нею складно, так як вона проникає глибоко в волокна матеріалу.
Варто покласти пошкоджений одяг в морозильну камеру на дві години. Холод сприяє втраті жуйкою еластичності, так що ви без труднощів її видалите.
30.06.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 30.06.2022p. На головну сторінку |