Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1074 від 30.06.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Навіщо натирати Ленором приладову панель?

Навіщо натирати Ленором приладову панель?

Відмінний ефект від нетривіального використання кондиціонера для білизни.

Щоб автомобіль виглядав добре, за ним, як і за всім іншим, потрібно доглядати. Причому як зовні, так і зсередини. Наприклад, для того, щоб приладова панель виглядала більш свіжою, багато автомобілістів застосовують різні поліролі. Ці поліролі також мають антистатичний ефект, що вкрай важливо для панелі, яка притягує пил буквально як магніт.

Звичайно, найчастіше поліролі коштують не так вже дешево, тому автомобілісти шукають їм ефективні і недорогі альтернативи. Наприклад, обробити приладову панель можна звичайним кондиціонером для білизни типу «Lenor». Засіб на його основі показує відмінний результат.

Вам будуть потрібні:

кондиціонер для білизни;

дистильована вода;

пляшка з пульверизатором.

Для того, щоб підготувати робочий розчин, беремо пляшку і наливаємо в неї кондиціонер для білизни і дистильовану воду у відношенні 1 до 1. Закриваємо пляшку, добре струшуємо і засіб готовий.

Можна тестувати. Попередньо протираємо приладову панель від пилу, а потім ділимо її на 2 частини і одну з них обробляємо отриманим розчином: розбризкуємо його по поверхні, а потім натираємо панель тканиною або серветкою. Відразу видно, як ожив пластик.

Ще краще видно різницю на старих автомобілях, пластик яких вже помітно «втомився».

Що ж стосується антистатичного ефекту засобу на основі кондиціонера для білизни, то він теж досить помітний.

30.06.2022



Рівне-Ракурс №10 від 30.06.2022p. 
На головну сторінку