№1075 від 07.07.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Хоч в розсолі багато оцту і солі, проте в ньому багато і користі. Якщо розсіл вживати помірно, то люди будуть отримувати потрібні для організму мікроелементи і сполуки.
У страв з’являється цікава смакова нотка. І при цьому ніякої солі не відчувається.
Кляр
Якщо ви любите смажити м’ясо або рибу в клярі, то розсіл може бути в його основі. Щоб створити кляр, знадобиться 1 стакан розсолу, в нього додають стільки ж борошна і два яйця. У цьому клярі обвалюють рибні шматки або м’ясо. Далі вони йдуть на сковорідку, попередньо розігріту з олією. Вийде дивно смачно.
Окрошка
Найчастіше в якості рідини застосовують квас або кефір. А чи пробували ви окрошку на кефірі? Розсіл виступає в якості ідеальної заправки і тільки підкреслює смак складових. Це стосується і овочів, і ковбаси. Взимку від такої окрошки багато користі і смаку.
07.07.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2022p. На головну сторінку |