Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1076 від 14.07.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Ніколи не викидайте шкурки від сала – кулінарні хитрощі їх застосування

Ніколи не викидайте шкурки від сала – кулінарні хитрощі їх застосування

Шкурка від сала мало кому припадає до смаку: вона тверда, тому її часто просто зрізають і викидають у відро для сміття. Природно, шкурку можна зробити більш м’якою, якщо подрібнити її або довго відварювати.

Популярний варіант приготування шкірки – це рулет. Але, такі страви навряд чи можна назвати простими. Але, хитрі господині знають, як швидко застосувати залишки сала.

Для початку зрізані шкурки потрібно просто заморозити. Потім з них можна зробити холодець. Жорсткі залишки сала володіють хорошими желюючими властивостями. Так, свиняча шкура просто ідеально підійде для холодцю, який стане ще більш густим і наваристим.

Шкірку можна використовувати для приготування голубців. У ємність, в якій будуть готуватися голубці, слід покласти залишки сала. Викладати їх потрібно на дно каструлі, після чого відправляти основну страву. Такі голубці вийдуть в кілька разів смачніші.

14.07.2022



Рівне-Ракурс №10 від 14.07.2022p. 
На головну сторінку