Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1078 від 01.08.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Яким буде навчання в рівненських школах – онлайн чи офлайн?

Яким буде навчання в рівненських школах – онлайн чи офлайн?

З 1 вересня Міністерство освіти України поставило завдання організувати очне навчання в тих закладах, де є укриття, сховища або найпростіші укриття.

Щоб убезпечити перебування дітей та працівників шкіл, у Рівненській громаді ремонтують та приводять до готовності укриття. Адже очне навчання дітей дасть змогу батькам, які мають потребу, працювати, сплачувати податки та підтримувати економіку нашої громади та держави.

Щоправда не усі батьки готові відпустити своїх дітей до школи на навчання у таких умовах.

«Ставимо перед собою завдання організувати навчальний процес в режимі онлайн для такої категорії дітей. Для того, щоб з’ясувати скільки таких дітей, запускаємо процес опитування батьків. Хочемо вивчити ситуацію: скільки дітей готові прийти до школи, а для скількох треба буде організувати навчання в режимі онлайн»,- розповів начальник управління освіти Рівного Богдан Турович.

Після цього в управлінні визначатимуть, як буде здійснюватися це навчання: чи онлайн навчання забезпечуватиме кожна школа, чи буде визначено кілька закладів у місті, які займатимуться онлайн навчанням дітей.

Результати опитування планують отримати до 1 серпня.

01.08.2022



Рівне-Ракурс №10 від 01.08.2022p. 
На головну сторінку