№1079 від 05.08.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Молоко свіже - 3 л; Кефір 3, 5 % 500-600 мл.
Нагрійте молоко (ідеально- домашнє) до 80-90оС. Помішуючи, влийте кефір. Прогрійте суміш на невеликому вогні ще декілька хвилин, поки не почне відділятися зеленувато-прозора сироватка. Ні в якому разі не доводіть до кипіння.
Акуратно шумівкою перекладіть сирний згусток у друшляк, застелений марлею. Залишіть на 20-30 хвилин, поки не стече сироватка. Перекладіть у контейнер. Зберігайте у холодильнику. Сир виходить без кислинки, крупинками середньої тугості та розміру.
05.08.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 05.08.2022p. На головну сторінку |