![]() |
№1079 від 05.08.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Хитрощі розкрив працівник м’ясокомбінату.
Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсолом, який готується з трьох інгредієнтів.
Що знадобиться:
вода – 1 л;
сіль – 3 ст. л.;
лимонна кислота – 1 ч. л.
Вибирають ємність якомога більшу. Заливають туди воду, засипають сіль та лимонну кислоту. Усі компоненти ретельно перемішують до розчинення.
Далі в миску викладають шматки курки чи тушку. М’ясо вимочують протягом 3 годин.
Важлива умова: курка має бути повністю занурена в розсіл. Якщо тушка велика, то кількість інгредієнтів збільшують у 2-3 рази.
Через 3 години курку промивають під проточною водою і починають приготування. При цьому слід пам’ятати, що при замочуванні м’ясо вбере частину солі, тому в процесі приготування не пересоліть страву.
05.08.2022 |
Рівне-Ракурс №1079 від 05.08.2022p. На головну сторінку |