№1080 від 11.08.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Рецепт на форму 21 см Для пісочних шарів: 350 г борошна; 200 г масла холодного; 140 г цукру; 1/2 ч. л. солі; 1/2 ч.л. соди. Для сирного шару: 600 г сиру; 4 яйця; 100 г цукру; 1 ч. л. ванільного цукру. Для ягідного шару: 300 г ягід; 50 г пудри цукрової; 50 г крохмалю.
Приготування пісочної крихти: масло нарізати дрібними кубиками, перетерти руками борошно з маслом і цукром до стану хлібної крихти. Додати соду, сіль і добре перемішати.
Для ягідного шару все акуратно змішуємо, щоб кожна ягода вкрилася крохмалем та пудрою.
Дно роз’ємної форми застелити пергаментом, змастити боки і дно форми маслом. Висипати більшу частину пісочної крихти на дно, утрамбувати і сформувати бортики, далі викласти всю сирну начинку, ягідну і зверху решту пісочної крихти. Відправити в попередньо розігріту до 180 оС духовку на 40-50 хвилин до впевненого рум’янцю. Охолоджуємо і подаємо.
11.08.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2022p. На головну сторінку |