№1081 від 18.08.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Для тіста: 110 г борошна пшеничного; 110 г борошна пшеничного цільнозернового; 100 г вершкового масла; 1 яйце; 2 ст.л води. Для начинки: 100 г кисломолочного сиру; 100 г моцарели; 100 г фети; 100 г крем-сиру; 2 гілочки м’яти (потрібне тільки листя); сіль/перець; свіжі томати; кілька оливок та каперсів для прикраси (опціонально).
Моцарелу порізати або потерти (як вам зручно), додати до неї, сир, фету, крем-сир та порізану зелень. Трохи солі та перцю – добре перемішуємо.
Тісто розкачати, викласти сирний крем в центр і розподілити по тісту так, що краї були порожні із запасом
Зверху викласти порізані томати, посипати оливками та каперсами за бажанням. Загнути краї тіста.
Змастити яйцем і посипати кунжутом (за бажанням). Запікати в духовці, при 200оС приблизно 20-25 хвилин. Смачно як в гарячому вигляді, так і в холодному.
18.08.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2022p. На головну сторінку |