Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1081 від 18.08.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Цікавий спосіб чищення волоських горіхів від шкаралупи

Волоський горіх – одне з важливих джерел безлічі корисних речовин. Його вживання доброчинно позначається на роботі мозку. Крім того, їх часто використовують в кулінарії.

Як відомо, вони здатні надати салатам пікантність і глибину смаку. Однак основна проблема полягає в шкаралупі, яку буває вкрай складно розколоти, щоб дістати сам горіх і насолодитися його смаком.

Тільки досвідчені господині знають, що розколоти його можна досить простим способом. Потрібен лише звичайний розсіл.

Для приготування такої рідини потрібно лише в літрі води розчинити дві столові ложки солі. Після цього в ємність треба щонайменше на пів години помістити горіхи.

Після цієї процедури продукт потрібно дістати та висушити за допомогою серветок.

Потім волоський горіх можна легко розколоти за допомогою звичайного ножа, який рекомендується вставити між стулками шкаралупи.

Плоди при цьому ніяк не страждають.

18.08.2022



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2022p. 
На головну сторінку