Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1081 від 19.08.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Сьома річниця шлюбу: що дарувати партнерам один одному

Психологи стверджують, що сімейні ритуали зміцнюють стосунки подружжя. Для когось подарунком є авто, хтось зрадіє милому символічному сюрпризу у вигляді браслета, інші — будуть з радістю смакувати сніданок в ліжку й тішитися. Навіть звичайні поцілунки перед виходом на роботу та по приходу з неї мають велике значення.

Також сімейним ритуалом є святкування річниці весілля. Кожна з дат має свою назву, яку отримує невипадково. Така серйозна 7 річниця в народі відома як “мідна” і має глибокий підтекст. Цей шлюб вже пройшов перевірку, є досить міцним, але за необхідності його все одно можна вигнути в будь-яку сторону.

Ми ж хочемо, щоб ваші стосунки завжди були міцними й тривали ще не один рік, тому зробіть один одному приємне й підберіть подарунки.

Які сюрпризи зробити другій половинці на річницю весілля

Ніколи не можна забувати про такі свята, адже цей день — це народження вашої сім’ї. Це те саме, що ви забули б про День народження дитини — вона б дуже засмутилася й плакала. Тому обмін дарунками лише зміцнить ваш союз та стосунки.

Не обов’язково влаштовувати гучне застілля з усіма родичами. Дата — не кругла, а тому можна обійтися скромним святкуванням удвох або з дітьми. Наприклад, ви можете подарувати собі скромну романтичну вечерю на двох і пригадати всі найтепліші моменти разом.

Сайт подарунків-вражень Bodo.ua пропонує вам подарувати один одному незабутні емоції. Тож ми наведемо вам приклади вдалих сюрпризів, більшість з яких знайдете тут https://www.bodo.ua/ua/podarki/godovshchina/7-mednuyu/:

Цінуйте та кохайте один одного. А головне — даруйте подарунки. Це допоможе вашим стосункам залишатися міцними.

19.08.2022



Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2022p. 
На головну сторінку