№1082 від 25.08.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Сир – далеко не найдешевший продукт, з цієї причини багатьом господиням шкода викидати шматочок, який залишився після свят.
Сир потрібно перекласти в морозильну камеру. Як відомо, при заморожуванні продукт не втратить свої смакові якості, а також такий спосіб значно подовжує термін придатності.
Крім того, заморожений сир простіше різати.
Деякі хитрі господині перед заморожуванням труть сир на тертці і перекладають в пакет.
Такий спосіб стане в нагоді в тому разі, якщо сир треба зберегти до приготування будь-якої страви. Примітно, що перед використанням продукт не треба розморожувати.
Також слід зауважити, що тертий молочний продукт при заморожуванні не склеюється, а залишається розсипчастим.
Заморожуванню піддається будь-який сир.
25.08.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 25.08.2022p. На головну сторінку |