Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1082 від 25.08.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Обріз, револьвер, пістолет і понад сотню набоїв вилучили на Рівненщині

Обріз, револьвер, пістолет і понад сотню набоїв вилучили на Рівненщині

У протидії злочинам, пов’язаним із незаконним обігом вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин поліцейські проводять посилені заходи на території області. Так, за добу задокументовано чотири таких факти.

Працівники управління карного розшуку спільно із слідчими Рівненського районного управління під час санкціонованого обшуку в належному 30-річному жителю обласного центру гаражному приміщенні виявили револьвер без відповідних маркувань, пневматичний пістолет та арбалет кустарного виробництва.

Рівнянин, який потрапляв у поле зору правоохоронців за наркозлочини, свою причетність до незаконного зберігання зброї заперечує.

Під час відпрацювання селища Зарічне у поле зору поліцейських відділення №2 Вараського РВП потрапив чоловік, який ніс підозрілий мішок. Під час поверхневої перевірки з’ясувалося, що там знаходився обріз мисливської рушниці.

Слідчо-оперативна група вилучила зброю, яку, як запевняє 38-річний місцевий житель, він знайшов у лісі, коли збирав гриби.

А дільничний офіцер зарічненського відділення поліції за отриманою оперативною інформацією виявив за місцем проживання 48-річного жителя села Вичівка три упаковки із 90-ма набоями, які той зберігав у шафі. Пояснює, що привіз їх племінник, який згодом загинув у зоні ООС.

Іще 30 набоїв різного калібру вилучили у 40-річного здолбунівчанина: 10 – під час поверхневої перевірки та 20 – під час невідкладного обшуку за місцем проживання. Зі слів чоловіка, знайшов їх на смітнику.

За усіма фактами незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами розпочаті досудові розслідування за статтею 263 КК України. Вилучене скеровано для проведення експертизи, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення про підозру, причетним до злочинів особам.

25.08.2022



Рівне-Ракурс №10 від 25.08.2022p. 
На головну сторінку