Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1083 від 01.09.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Супчик із запечених томатів

Супчик із запечених томатів

На 4 порції: 1 кг свіжих томатів; червона цибулина; 2 головки часнику; розмарин/чебрець; сіль, перець; оливкова олія. Для подачі: бринза; бальзамічний соус; багет; твердий сир.

Томати помити та порізати. Беріть трохи «втомлені», які на грані, так ви не викинете продукт і зварите смачний суп.

Червону цибулину так само, почистити і порізати. Часник розрізати навпіл і покласти на томати прямо в шкірці.

Додати трави, сіль та перець. Добре полити оливковою олією та відправити в духовку на 1-1,5 год при 180оС. Викласти все в каструлю, часник видавити як з тюбика, добре пробити блендером.

Поставити на плиту і про­кип’ятити пару хвилин, доведіть до смаку сіллю та перцем.

Порізати багет та потерти сир. Викласти багет на деко, збризкати оливковою олією і посипати тертим сиром.

Відправити в духовку хвилин на 5-7 за 180оС.

Подавати суп із сирними грінками. В кожну тарілку викласти бринзу кубиками, додати за бажанням кілька крапель соусу-бальзамік та зелень.

01.09.2022



Рівне-Ракурс №10 від 01.09.2022p. 
На головну сторінку