№1083 від 01.09.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 порції: 1 кг свіжих томатів; червона цибулина; 2 головки часнику; розмарин/чебрець; сіль, перець; оливкова олія. Для подачі: бринза; бальзамічний соус; багет; твердий сир.
Червону цибулину так само, почистити і порізати. Часник розрізати навпіл і покласти на томати прямо в шкірці.
Додати трави, сіль та перець. Добре полити оливковою олією та відправити в духовку на 1-1,5 год при 180оС. Викласти все в каструлю, часник видавити як з тюбика, добре пробити блендером.
Поставити на плиту і прокип’ятити пару хвилин, доведіть до смаку сіллю та перцем.
Порізати багет та потерти сир. Викласти багет на деко, збризкати оливковою олією і посипати тертим сиром.
Відправити в духовку хвилин на 5-7 за 180оС.
Подавати суп із сирними грінками. В кожну тарілку викласти бринзу кубиками, додати за бажанням кілька крапель соусу-бальзамік та зелень.
01.09.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 01.09.2022p. На головну сторінку |