Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1083 від 01.09.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Домашній засіб від засмічень – труби, як і мийка, будуть ідеально чисті

Щоб прочистити засмічення, видалити жир, який накопичився на трубах, а заодно почистити мийку, скористайтеся одним з чотирьох робочих способів, представлених трохи нижче. Більше не потрібно витрачатися на кошти від засмічень!

У мийку всипте половину маленької пачки Персолі (будь-якої марки). Залийте 3 л окропу. Залиште на ніч. На ранок включіть гарячу воду на деякий час. Засмічення буде усунуте.

Також відмінно прочищають засмічення таблетки для посудомийки. Не потрібно купувати дорогі – знайдіть бюджетний варіант. 3 таблетки для посудомийки киньте в 3 л окропу, потовчіть і дочекайтеся до повного розчинення. Влийте в раковину і залиште на ніч. Вранці пролийте гарячу воду. Цей спосіб не тільки очистить засмічення, але і мийку з нержавійки. Якщо ви не можете знайти бюджетні таблетки, то зробіть самі їх аналог. У 3 л окропу всипте 150 гр. будь-якого порошку + стільки ж соди (необов’язково кальцинованої – можна взяти звичайну). Дочекайтеся розчинення і вилийте на ніч в раковину. Цей спосіб теж прекрасно чистить труби і мийку.

Нарешті, останній четвертий спосіб годиться для дуже сильних засмічень, коли в трубах є тверді залишки їжі. У злив всипте пів склянки порошку і залиште на годину. Порошок підсохне і утворить «пробку», спустіть гарячу воду. Залишати порошок на ніч не можна! Цей спосіб прекрасно усуває сильне засмічення в раковині.

01.09.2022



Рівне-Ракурс №10 від 01.09.2022p. 
На головну сторінку