Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1084 від 08.09.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Сільський лайфхак, який допоможе молоку довше залишатися свіжим

Молоко часто використовується при приготуванні популярних страв із борошна, тому в холодильнику господині цей продукт можна зустріти часто.

Але не завжди виходить витратити весь обсяг молока за раз.

Якщо ж його не використовувати протягом кількох днів, то продукт просто зіпсується.

Однак є проста хитрість, яка допоможе значно продовжити термін придатності молока. На смак його неможливо відрізнити від свіжого.

Що потрібно зробити?

Весь секрет криється в маленькому шматочку цукру, який допоможе виконати роль натурального консерванту. На якості молока це ніяк не позначиться, хіба що напій стане трохи солодшим.

Існує два способи додавання цукру.

Насамперед, за будь-якої методики, спочатку відправляємо молоко на плиту. У цей момент можна додати один кубик цукру, після перелити в пляшку і відправити на зберігання.

Можна просто закип’ятити молоко, влити в ємність і на цьому етапі ввести цукор.

Обидва варіанти є ефективними.

08.09.2022



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2022p. 
На головну сторінку