№1085 від 15.09.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Баклажани; фарш м’ясний (беремо свій улюблений: курка, свинина, телятина, баранина, мішаний); часник; цибуля ріпчаста; зіра, коріандр, паприка, перець чорний, сіль; яйце.
Фарш готується звичайнісіньким способом. Прокрутити м’ясо на м’ясорубці, додавши до нього часник та цибулю. Потім додати до м’яса приправи і сіль до смаку, яйце і добре вимісити фарш.
Баклажани вийняти з води, витерти воду і акуратно та щільно заповнити проміжки між витками фаршем. Приготовлені таким чином баклажани злегка обсмажити, перевертаючи на сковороді на олії. Потім викласти їх на лист, застелений пергаментом. Накрити фольгою і відправити в попередньо розігріту до 200 оС духовку на пів години. Наприкінці готування фольгу зняти і за необхідності підрум’янити кебаб. Подаємо відразу.
15.09.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 15.09.2022p. На головну сторінку |