№1087 від 30.09.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
500 г фаршу; 2 яйця; 2 картоплини; 100 г твердого сиру; 2 ст.л. сметани; 1 цибулина.
Для соусу: сир натираємо на тертці, змішуємо зі сметаною, приправляємо сіллю та перцем.
Фарш солимо, перчимо та формуємо з нього невеликі котлетки.
Котлетки укладаємо у форму, далі шарами: цибуля, яйця, картопля, соус.
Форму накриваємо фольгою.
Запікаємо близько 40 хвилин до рум’яної скоринки.
30.09.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 30.09.2022p. На головну сторінку |