№1089 від 14.10.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Сирники є одним з найсмачніших сніданків. А їх варіативність дозволяє вносити смачне розмаїття у домашнє меню. Сьогодні пропоную сирники з адигейським сиром, готую їх без цукру, обсмажую в топленому вершковому маслі, подаю з медом, варенням або моїм улюбленим соусом – грецький йогурт зі згущеним молоком. Неймовірна смакота.
сир 9 % – 400 г;
жовток – 2 шт.;
борошно рисове – 3ст. л.
Адигейський сир натерти на тертці, додати до нього протертий сир, жовтки, борошно. Масу добре вимісити. Сформувати невеликі кульки, запанірувати в борошні і обсмажити на топленому маслі з двох сторін на невеликому вогні під кришкою. Готові сирники подавати з медом, джемом, ягодами чи соусом.
14.10.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 14.10.2022p. На головну сторінку |