Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1089 від 14.10.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

У Рівненській громаді триває підготовка до зими

У Рівненській громаді триває підготовка до зими

У Рівненській громаді тривають навчання з ліквідації аварії на об’єкті життєзабезпечення в осінньо-зимовий період. Оскільки цей опалювальний сезон називають одним з найскладніших, у Рівному продовжують відпрацьовувати злагоджені дії різних структур у випадку надзвичайних подій.

«І працівники ДСНС , і працівники котелень відпрацювали механізм аварійного підключення до генераторів безперебійного живлення. Такі навчання дозволяють перевірити технічні характеристики та показники обладнання при подібному підключенні, врахувати усі тонкощі і нюанси, які можуть виникати», – зазначив заступник міського голови Рівного Артем Ганущак.

Для навчань обрали об’єкти у Квасилові та на Кулика і Гудачека. Це зробили не випадково.

«У Квасилові одна котельня, тож потрібно було упевнитися, що усі працівники знають, що потрібно робити в екстрених ситуаціях. Тепер квасилівчани можуть бути спокійні: без тепла не залишаться. А от котельня на Кулика і Гудачека – одна з найсучасніших у нашому місті і покриває подачею тепла значну частину населення. Попередньо подібні навчання пройшли на іншій котельні, тож готуємося до всього», – наголосив Артем Ганущак.

14.10.2022



Рівне-Ракурс №10 від 14.10.2022p. 
На головну сторінку