Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1091 від 27.10.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Печінкові котлети з плавленим сиром

Печінкові котлети з плавленим сиром

500 г печінки; 1 цибулина; 1-2 зубчики часнику; 1 яйце; 3 ст.л. манної крупи; 2 плавлених сирка; сіль, чорний перець за смаком; олія для смаження.

Печінку, цибулю, часник та один сирок подрібнити в комбайні до однорідної маси або пропустити через м’ясорубку. Посолити, поперчити, вбити яйце, перемішати. Всипати манну крупу, перемішати та залишити на 30-40 хвилин. Порізати дрібними кубиками другий сирок і вмішати у фарш.

Викласти на сковороду по 1 столовій ложці на котлету, обсмажити з обох боків.

27.10.2022



Рівне-Ракурс №10 від 27.10.2022p. 
На головну сторінку