Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1091 від 27.10.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Металевий плінтус для підлоги: види, переваги, особливості вибору

Металевий плінтус для підлоги: види, переваги, особливості вибору

Роблячи ремонт у новому житлі чи освіжаючи старе, ми обираємо найкращі інтер'єрні рішення. Плінтус для підлоги давно став важливим повноцінним елементом декору - саме від його правильного підбору залежить як поєднуватимуться підлогове покриття зі стінами та дверима.

Металеві елементи в дизайні приміщень - усталений тренд і це не дивно. Вони чудово поєднуються з різними стилями в інтер'єрі та з усіма сучасними матеріалами оздоблення приміщень, мають стильний вигляд, як правило, не бояться вологи, довговічні. Тому часто у дизайнерів та архітекторів власники замовляють включити до дизайн-проекту підлоговий металевий плінтус. Такого запиту жоден фахівець не візьме в роботу, оскільки він некоректний. У цій статті ми розберемося чому, а також відповімо на питання, як правильно підібрати матеріал плінтуса при ремонті.

Щоб результат виправдав очікування, потрібно завжди конкретизувати, що саме мається на увазі. Метал буває різний, і в нашому випадку є два варіанти, які хоч і мають схожі характеристики, проте виглядають абсолютно по-різному:

image

Перший варіант, завдяки великому розмаїттю моделей - накладний плінтус, прихований, світлодіодний, готові комплекти зі вставками і навіть можливість виготовлення плінтуса під потрібні розміри, користується значно більшим попитом. Такий вибір дозволяє підбирати індивідуальні рішення під різні потреби та стилі інтер'єру. Тому, коли шукають в інтернеті металевий плінтус для підлоги або роблять такий запит дизайнеру, швидше за все, мається на увазі саме алюміній.

Інтернет-магазин https://alucreator.com.ua/ua/ пропонує алюмінієвий плінтус українського виробництва, який відповідає найвищим запитам та стандартам якості. Весь асортимент завжди на складі, також приймаються замовлення на виготовлення індивідуальної висоти. Доставка здійснюється по всій території України. Зупинивши свій вибір на моделях з алюмінію, ми гарантуємо, що зможемо підібрати вам ту модель, яка ідеально доповнить ваш інтер'єр і підкреслить всі переваги нового ремонту!

27.10.2022



Рівне-Ракурс №10 від 27.10.2022p. 
На головну сторінку