Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1092 від 08.11.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#пледи з вовни, плед

Якісні пледи з вовни за розумними цінами

Якісні пледи з вовни за розумними цінами

Восени та взимку все більше хочеться перебувати вдома у теплі. У такі моменти зазвичай на допомогу приходять чудові вовняні пледи. Вони ідеально підходять під інтер'єр будь-якої квартири і зігрівають навіть у прохолодні дні.

Як вибрати плед із вовни: на що звертати увагу?

Найбільш наочним критерієм при виборі вовняного пледа є його колючість. Хороший плед проходить кілька рівнів обробки, що дозволяє отримати в результаті дуже м'який та приємний до тіла матеріал. Колючий плед може коштувати дешевше, але під ним ніколи не буде комфортно, а тіло буде свербіти.

Також плед має бути виготовлений із щільної тканини. Виріб має за лічені хвилини накопичувати тепло від тіла і не давати проникнути всередину холодному повітрю.

Натуральна вовна дуже зносостійка, тому хороший плед неможливо порвати через неакуратність, що може статися з синтетикою.

Переваги пледів із вовни

Основні причини замовити плед із вовни:

Яким має бути догляд за вовняним пледом?

Для максимальної пролонгації термінів користування пледом, має бути забезпечений необхідний догляд:

  • Прати плед потрібно або в ручному режимі або використовуючи делікатний режим на пральній машині.
  • Віджимання також необхідно проводити акуратно. Краще не скручувати плед, а скласти в кілька разів і притиснути руками.
  • Не варто сушити під прямим сонячним промінням.
  • При сушінні потрібно розправити плед повністю і повісити таким чином, щоб не було складок.
  • Де замовити якісний плед в Україні?

    Якщо ви вирішили придбати натуральний плед із вовни верблюда, альпаки, ангори або кашеміру, зверніть увагу на каталог сайту https://stk-textile.com.ua/. Тут вашій увазі представлена продукція від перевірених брендів за дійсно комфортною ціною. Якщо у вас виникли запитання стосовно того чи іншого пледу, ви можете задати їх компетентним менеджерам інтернет-магазину. Вони з радістю допоможуть підібрати плед під ваші потреби. Доставка товару здійснюється популярними поштовими сервісами та перевізниками у найкоротші терміни. Вибирайте якісні товари від компанії «Статус-Текстиль»!

    08.11.2022


    
    Рівне-Ракурс №10 від 08.11.2022p. 
    На головну сторінку