Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1093 від 10.11.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

У Рівному відремонтували ділянку дороги, яка веде до міського пологового будинку

У Рівному відремонтували ділянку дороги, яка веде до міського пологового будинку

Тут облаштували нові тротуари, замінили асфальтне покриття та налагодили відведення води. Власне, через постійне підтоплення цієї вулиці тут постійно руйнувалось дорожнє полотно. Віднині ж доїзд до медичних закладів, розташованих поруч – буде комфортним та безпечним.

Детальніше про це розповів секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян, який, безпосередньо, курував ремонт дороги.

«Ця вулиця давно потребувала ремонту. Запланували вирішити проблему підтоплення по цій вулиці ще до початку повномасштабного вторгнення окупантів.

Зокрема, проєктні роботи по цій вулиці були виконані ще у 2021 році. Але війна внесла корективи і потрібно було шукати можливість профінансувати проведення подальших робіт з капітального ремонту, адже на час дії воєнного стану капітальні видатки з міського бюджету були обмежені, ми змушені були підготувати додаткові документи і отримати відповідне погодження від обласної військової адміністрації. Але враховуючи, що ця вулиця веде до пологового будинку, саме цією дорогою доправляють породіль і часто це відбувається в екстреному порядку каретами «швидкої». Ми дійшли згоди з керівництвом ОВА і розпочали ремонтні роботи. Сьогодні всі основні роботи тут уже завершені.

Але головне, це облаштування системи водовідведення. Тепер дорога не буде руйнуватись, як раніше. Ми постійно контактували і з колективом пологового будинку, і з мешканцями житлових будинків, розташованих по вулиці Медичній. По можливості враховували їх побажання. Багато з них спершу критично ставились, як Марія Романюк, яка з нами на фото. Можливо, не вірили, що роботи виконуватимуться якісно і в строки, але бачите - сьогодні вони задоволені, оскільки бачать виконану роботу і те, що вулиця відремонтована. У нас в місті є ще чимало місць, де потрібно навести лад. Поступово, крок за кроком, вулиця за вулицею будемо вирішувати всі проблемні питання, адже всі вони нам відомі і тримаємо їх на контролі. Часи непрості і багато із запланованого на цей рік виконати з об’єктивних причин ми, поки, не можемо. Але головне, що місто має змінюватись на краще. Люди мають бачити, що проблеми, які їх хвилюють, поступово вирішуються.

До слова, ремонтні роботи планувалося завершити до кінця листопада, однак погодні умови посприяли тому, аби відремонтувати проїзну частину швидше. Замовником робіт є Департамент інфраструктури та благоустрою. Капітальний ремонт виконувала фірма «Будальянс-Груп».

10.11.2022



Рівне-Ракурс №10 від 10.11.2022p. 
На головну сторінку