Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №296 від 14.06.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Смачного!

Найдорожче – вдячність споживачів

Найдорожче – вдячність споживачів

У чому секрет популярності м’ясних виробів Володимира та Світлани Вознюків?

Щодня тисячі рівнян торують шлях на ринки, магазини, з метою придбати щось поживне і смачне. Не останнє місце в їх кошику займає м’ясо-ковбасна продукція. У кожного свої уподобання: кому подобається “салямі”, кому “сервілат”. Так само й із виробниками м»ясної продукції. Кожен давно собі вибрав улюбленого і насолоджується його виробами. Втім на центральному продовольчому ринку Рівного завжди стоїть черга до прилавку з вивіскою “ПП Вознюк”. На моє запитання, чому люди купують саме тут, продавець ствердно відповіла: “Бо вознюківська ковбаса – найкраща!”. услуги

Заради професійної цікавості вирішив завітати до Володимира та Світлани Вознюків у гості, аби дізнатися у них секрет такої популярності. Перше, що впадає в очі, - це чистота та охайність у цеху. А далі – запах, від якого паморочиться в голові й невпинно течуть слинки. Таких смачних пахощів давно вже не чув. Господарі люб’язно водять своїм підприємством і детально розповідають про роботу майстрів. Пан Володимир переконаний, що якість готової продукції залежить, перш за все, від придбаного м’яса. “Його потрібно уважно підбирати, оскільки лише свіже, гарне м’ясо гарантує хороший кінцевий результат”, – зазначив він, показуючи на вирізки свинини та яловичини, які мають приємний запах.

Поки ми розмовляли, процес виробництва не зупинявся ні на хвилину. Працівники старанно виконували свою роботу, і на столі потроху росла гора ковбас.

Нині асортимент продукції становить більше 30 видів - ковбаси, балики, бочки. Асортимент постійно збільшується, що неодмінно радує покупців. Пані Світлана навіть приймає індивідуальні замовлення. Нещодавно з Києва замовили домашню ковбасу у глечиках, залитих смальцем. Вийшло гарно й смачно. До речі, під час візитів у Рівне Президента України Віктора Ющенка, Юлії Тимошенко, інших відомих політиків та бізнесменів саме тут для них замовляли продукцію.

У чому все ж таки секрет популярності виробів Володимира та Світлани Вознюків? На це запитання відповіла пані Світлана: “Мені подобається наша справа. Я вважаю, що чим би не займалась людина, вона повинна отримувати задоволення від своєї роботи. Ви не уявляєте яка радість настає, коли бачиш вдячні очі людей, які спробували нашу продукцію. Звичайно, ми дотримуємося всіх технологій та ГОСТів, усіх вимог до виробництва. А найголовніше - робимо з любов’ю, як кажуть, вкладаючи “душу”. Ми хочемо, щоб наші мешканці їли свіже і поживне. Їх вдячність набагато важливіша від купи грошей.

З дозволу господарів я зазирнув у книгу відгуків та пропозицій, де прочитав: “З найщирішими словами хочемо виразити вдячність за Вашу продукцію, яка є дійсно смачною та якісною. Хочемо побажати Вам бути справжніми лідерами якості в Україні”.

Наша адреса: 33009, м.Рівне, вул. Золотіївська, 26. Тел. 68-22-55.

14.06.2007Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 14.06.2007p. 
На головну сторінку