Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1094 від 24.11.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Селянський супчик

Селянський супчик

На 4-6 порцій: 1,5 л води; 300 г фаршу (на свій смак); 1 середня цибуля; 1 середня морква; 2-3 середні картоплини; 3 середні солоні огірки; 2 ст.л. сметани; 1 ст.л. борошна; 1 зубчик часнику; зелень за смаком; сіль, перець, лавровий листочок.

У каструлі з товстим дном пасеруємо цибулю, моркву, лавровий лист та часник. Додаємо фарш і, розбиваючи його лопаткою, обсмажуємо ще кілька хвилин. Потім додаємо картоплю, воду і варимо до готовності картоплі. Відправляємо в суп огірки, натерті на тертці та, за бажанням, можна додати розсіл на ваш смак.

Готуємо заправку: сметану змішуємо з борошном, додаємо трохи теплого бульйону та ретельно перемішуючи вводимо заправку, після закипання, знімаємо суп з вогню.

Подаємо зі свіжою зеленню.

24.11.2022



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2022p. 
На головну сторінку