№1094 від 24.11.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4-6 порцій: 1,5 л води; 300 г фаршу (на свій смак); 1 середня цибуля; 1 середня морква; 2-3 середні картоплини; 3 середні солоні огірки; 2 ст.л. сметани; 1 ст.л. борошна; 1 зубчик часнику; зелень за смаком; сіль, перець, лавровий листочок.
Готуємо заправку: сметану змішуємо з борошном, додаємо трохи теплого бульйону та ретельно перемішуючи вводимо заправку, після закипання, знімаємо суп з вогню.
Подаємо зі свіжою зеленню.
24.11.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2022p. На головну сторінку |