№1095 від 01.12.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 порції: 3 ст.л. оливкової олії; сіль морська за смаком; перець чорний свіжомелений за смаком; картопля - 12 шт.; 2 зубчики часнику.
Злегка придавити кожну картоплину дном стакана. За допомогою кулінарного пензлика змастити кожну картоплину оливковою олією з часником. За бажанням присипати зеленню. Посолити і поперчити картоплю до смаку, поставити запікатися в духовку розігріту до 230°C. Випікати 20-25 хвилин до красивого золотистого кольору. Подаємо відразу.
01.12.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 01.12.2022p. На головну сторінку |