![]() |
№1096 від 08.12.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
400 г сиру 5 %; 100 г масла 82,5 %; 100 г білого шоколаду; 100мл вершків 20 %; ванільна паста чи екстракт.
250 г шоколаду 56 %;
25мл олії без запаху (ідеально олія виноградної кісточки).
Сир обов’язково перетираємо через сито. Додаємо масло кімнатної температури, збиваємо міксером до пухкої маси. Вершки нагріваємо до першої пари і виливаємо на білий шоколад, пробиваємо блендером до однорідної маси, додаємо ваніль, охолоджуємо до кімнатної температури. З’єднуємо з сирною масою. Готову суміш викладаємо у формочки, які ставимо в морозильну камеру на 4 години мінімум.
Для глазурі розтоплюємо шоколад з олією, виймаємо сирочки почергово і глазуруємо їх в шоколаді. Кладемо на пергамент, щоб глазур застигла. Дефростуємо в холодильнику і можна подавати.
08.12.2022 |
Рівне-Ракурс №1096 від 08.12.2022p. На головну сторінку |