Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1096 від 08.12.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

За нетверезе керування хотів відкупитися від поліцейських

За нетверезе керування хотів відкупитися від поліцейських

За фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди слідчі Сарненського РВП відкрили кримінальне провадження, а на порушника склали ще й адмінматеріали.

Четвертого грудня, близько другої ночі під час комендантської години в поле зору екіпажу сектору реагування патрульної поліції у селі Тріскині Сарненського району потрапив автомобіль «Opel Astra», водій якого ще й підозріло маневрував проїзною частиною.

Під час перевірки документів поліцейські виявили у 29-річного кермувальника, місцевого жителя, ознаки алкогольного сп’яніння. Утім, від проходження огляду на стан сп’яніння на місці події та у медзакладі чоловік відмовився.

Коли працівники СРПП почали складати адмінматеріали, порушник вирішив залагодити «питання», незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність. Спочатку він пропонував перерахувати на банківську картку чотири тисячі гривень, а потім дістав дві купюри по 500 грн і поклав їх у бардачок службового авто.

Слідчо-оперативна група, яку викликали на місце події, задокументувала вчинене кримінальне правопорушення, а грошові кошти та автомобіль вилучила. Відповідно до санкції частини 1 статті 369 КК України чоловікові може загрожувати мінімум 17 тисяч гривень штрафу, а максимум – позбавлення волі від двох до чотирьох років.

Крім того, на жителя села Тріскині за порушення правил дорожнього руху та керування транспортним засобом у стані сп’яніння склали адмінматеріали за трьома статтями КУпАП.

08.12.2022



Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2022p. 
На головну сторінку