Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1099 від 29.12.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Сварка між співмешканцями закінчилась ножовим пораненням

Сварка між співмешканцями закінчилась ножовим пораненням

До лікарні Здолбунова 22 грудня із тілесними ушкодженнями звернувся 49-річний місцевий житель. Медики діагностували у нього проникаюче ножове поранення черевної порожнини та повідомили правоохоронцям.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження чоловікові нанесла співмешканка іще 19 грудня. Під час розпивання спиртного за обідом між цивільним подружжям виник конфлікт, під час якого чоловік пішов з дому. Втім, за кілька годин повернувся, але розбірки і докори продовжились. Побачивши, що співмешканка взяла на кухні ніж, благовірний знову покинув помешкання. Намагаючись його зупинити, на вулиці жінка вдарила чоловіка ножем у живіт.

Спочатку за меддопомогою чоловік не звертався, утім, коли ставало гірше, а перев’язки вдома не допомагали, співмешканка відвела його до лікарні. Після обстеження здолбунівчанину видалили селезінку.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі відділення поліції №6 (м. Здолбунів) Рівненського РУП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення жінці про підозру.

Відомо, що і потерпілий, і його співмешканка неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців за дрібне хуліганство, розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях, неправдивий виклик спецслужб. Чоловік навіть відбував покарання за злочини проти життя та здоров’я особи.

Цього разу кримінальна відповідальність може загрожувати його цивільній дружині: від п’яти до восьми років за ґратами. У скоєному вона зізнається та щиро розкаюється.

29.12.2022



Рівне-Ракурс №10 від 29.12.2022p. 
На головну сторінку