Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1100 від 12.01.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Найкращий різдвяний подарунок

Найкращий різдвяний подарунок

4 та 5 січня церква «Христос є відповідь» організувала три дитячих свята у м. Рівне та с. Городище. Понад 200 хлопчиків та дівчаток віком від 2 до 16 років відвідали заходи.

Особливу увагу церква приділила дітям військовослужбовців, сиротам та дітям із малозабезпечених сімей. Щоб кожен учасник зміг відчути різдвяну атмосферу, організатори приклали чимало зусиль. У цікавій та зрозумілій формі розповідали діткам про значення Різдва. Малеча активно брала участь у святковій програмі: разом співали різдвяних пісень, веселилися, грали в ігри.

З нетерпінням кожен очікував найкращої частини свята. Адже церква «Христос є відповідь» кожного хлопчика та дівчинку порадувала гарними подарунками, що були надані Благодійним фондом «Сумка Самарянина».

Діткам показали християнський мульт­фільм «Перше Різдво», наголосивши, що навіть через понад 2000 років люди добре пам’ятають події народження Ісуса Христа. Вони не втратили своєї актуальності й через тисячоліття.

Після перегляду мультфільму дітки гарно і правильно відповідали на запитання ведучих, за що отримували солодощі. Через цікаві конкурси вони пригадували героїв та події різдвяної історії.

«Головний герой різдвяної історії – Ісус Христос. Він народився, щоб врятувати кожну людину і подарувати їй вічне життя. Тільки через Ісуса Христа Бог чує наші молитви та відповідає на них. Через Ісуса Христа Бог прощає гріхи й дає кожній людині справжнє щастя», – наголосив пастор Тарас Сень.

Кожного року святкуючи Різдво, ми даруємо й отримуємо багато подарунків. Але варто не забувати про найкращий і найцінніший подарунок для всього людства. Адже Різдво – це народження Того, Хто приніс нам надію, справжню любов, мир та радість!

12.01.2023Пресцентр церкви «Христос є відповідь»



Рівне-Ракурс №10 від 12.01.2023p. 
На головну сторінку