Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1101 від 19.01.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Булочки-равлики із сирно-цибулевою начинкою

Булочки-равлики із сирно-цибулевою начинкою

Для тіста: 130 г молока; 100 г розтопленого масла; 1ст.л. цукру; 1ч.л. солі; 10 г свіжих дріжджів; 300 г борошна.

Для начинки:

великий пучок зеленої цибулі;

200 г натертого сиру (моцарела для піци буде прекрасно);

30-50 г масла для змащування тіста;

1 яйце для змащування булочок.

Дріжджі розвести у молоці, до абсолютної однорідності. Додати цукор, сіль, масло, муку і замісити тісто. Загорнути тісто в плівку або пакет і прибрати в холодильник на 30 хвилин. У цей час готуємо начинку. Ріжемо цибулю, тремо сир. Дістаємо тісто, розкочуємо в умовний прямокутник, 40 на 45 см. Змащуємо тісто вершковим маслом, посипаємо цибулею та сиром. Згортаємо в тугий рулет. Защиплюємо краї рулету. Нарізаємо на шматочки шириною 3 см. Викладаємо равлики на деко та змащуємо яйцем.

Випікаємо розігрітій духовці при 200°С, до рум’яного кольору, приблизно 20-25 хвилин.

19.01.2023



Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2023p. 
На головну сторінку