№1101 від 19.01.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Для тіста: 130 г молока; 100 г розтопленого масла; 1ст.л. цукру; 1ч.л. солі; 10 г свіжих дріжджів; 300 г борошна.
великий пучок зеленої цибулі;
200 г натертого сиру (моцарела для піци буде прекрасно);
30-50 г масла для змащування тіста;
1 яйце для змащування булочок.
Дріжджі розвести у молоці, до абсолютної однорідності. Додати цукор, сіль, масло, муку і замісити тісто. Загорнути тісто в плівку або пакет і прибрати в холодильник на 30 хвилин. У цей час готуємо начинку. Ріжемо цибулю, тремо сир. Дістаємо тісто, розкочуємо в умовний прямокутник, 40 на 45 см. Змащуємо тісто вершковим маслом, посипаємо цибулею та сиром. Згортаємо в тугий рулет. Защиплюємо краї рулету. Нарізаємо на шматочки шириною 3 см. Викладаємо равлики на деко та змащуємо яйцем.
Випікаємо розігрітій духовці при 200°С, до рум’яного кольору, приблизно 20-25 хвилин.
19.01.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2023p. На головну сторінку |