Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1101 від 19.01.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Як вибрати матеріали для флористики: основні поради

Як вибрати матеріали для флористики: основні поради

Останнім часом все більше людей починає захоплюватися флористикою. І не дивно, адже йдеться про дуже цікаве та творче заняття, яке легко може перерости в постійне хобі або навіть приносить непоганий прибуток роботу

Як вибрати матеріали для флористики Deco-Pack

Останнім часом все більше людей починає захоплюватися флористикою. І не дивно, адже йдеться про дуже цікаве та творче заняття, яке легко може перерости в постійне хобі або навіть приносить непоганий прибуток роботу. Для того, щоб створювати дивовижні букети, потрібно не так вже й багато – ваша фантазія та необхідні матеріали. Придбати останні ви завжди можете у магазині deco-packing.com.ua

Куди звертатися флористу, в deco-packing.com.ua

Куди звертатися флористу-початківцю?

Якщо ви вирішили спробувати себе у флористиці, вам обов'язково потрібно буде знайти магазин, де ви зможете купити все, що вам необхідно для виготовлення квіткових композицій. При виборі відповідного варіанта звертайте увагу на такі критерії:

Що має бути у флориста у розпорядженні від Deco-Pack

Що має бути у флориста у розпорядженні?

Якщо з потрібним магазином вже розібралися, то саме час приступати і до наступного етапу - придбання необхідних вам матеріалів. Що ж може стати вам у пригоді на перших етапах?

Як бачимо, флористика відкриває широке полі застосування творчих можливостей. Можна використовувати різні матеріали для упаковки та дизайну, створюючи з їх допомогою унікальні та неповторні букети. Якщо ви постараєтеся, то за красою та оригінальністю ці квіткові композиції перевершать навіть ваші власні очікування.

19.01.2023



Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2023p. 
На головну сторінку