№1102 від 26.01.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
100 г води (+50 г дивіться на консистенцію тіста); 100 г молока (+50г дивіться на консистенцію тіста); 5 г свіжих дріжджів; 12 г солі; 250 г печеної картоплі; 500 г борошна пш в/с або 1 сорту.
Змішати воду, молоко, сіль, дріжджі та пюре. Додати борошно і почати заміс, приблизно 20 хвилин (до середнього ступеня розвитку клейковини). Бродіння – 2-2,5 години з 2 обминками через 40 хвилин. Формуємо батарди, викладаємо у форми і ставимо на розстойку на 1 годину. Випікаємо при 250°С з парою 10 хв та 230°С – 20 хв до готовності.
26.01.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2023p. На головну сторінку |