№1103 від 02.02.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Відварне м’ясо –150 г; пекінська капуста – 300 г; свіжий огірок – 1шт.; солоний огірок – 1шт.; грецькі горіхи – 50 г; зелень (петрушка, кріп).
майонез – 50 г;
йогурт грецький – 50 г;
зубчик часнику.
Все крім горіхів ріжемо соломкою, змішуємо в салатнику. Для соуса перемішуємо майонез з йогуртом, вичавлюємо часник, заправляємо салат. Зверху присипаємо подрібненими горіхами, можна за смаком каперси додати.
02.02.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 02.02.2023p. На головну сторінку |