Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1103 від 02.02.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Як можна використо­вувати зубну щітку не за призначенням?

Як можна використо­вувати зубну щітку не за призначенням?

Зубна щітка – предмет, який служить певний час. Коли термін його використання добігає кінця, його просто викидають і замінюють іншим.

Такі заходи правильні, але лише частково. Позбавлятися від старої щітки, яка служила вірою і правдою, не варто.

Їй можна подарувати друге життя, почавши використовувати її не за призначенням. Способів робити це можна навести кілька.

Чистка швів між плитками

Вони є справжнім головним болем будь-якої господині. У них накопичується бруд, заводиться цвіль. Через це стіни і підлога можуть втратити привабливий зовнішній вигляд. Врятувати ситуацію зможе стара зубна щітка.

З її допомогою слід втерти харчову соду в шви, залишити речовину на якийсь час на швах. Після її змивання вони набудуть вигляду нових. Слідів забруднень і грибка на них не залишиться.

Чистота старих приладів

Кухонні комбайни, м’ясорубки мають окремі елементи, які в процесі використання втрачають блиск. Сито для чайної заварки, друшляк – все це теж може втратити презентабельність.

У такому разі потрібно скористатися старою щіткою, почистити з її допомогою будь-який кухонний прилад. Так забруднення вдасться видалити навіть з найпотаємніших куточків, до яких раніше не вдавалося дотягнутися.

Фарбування волосся

Якщо воно проводиться вдома, то потрібно буде придбати всі необхідні інструменти для нього. Особливо важлива щіточка.

Якщо такої у відповідальний момент не виявилося під рукою, то скористатися слід старою зубною щіткою. Деякі дами стверджують, що з її допомогою наносити фарбу куди зручніше, ніж звичайною, та й лягає вона більш рівномірно.

Начісування волосся

Любителька пишних зачісок хоче іноді зробити його, але у неї може не вистачати навичок роботи з волоссям. Якщо під рукою є стара зубна щітка, то вони і не будуть потрібні.

Зубною щіткою можна легко і швидко начесати потрібні пасма, додати обсягу волоссю, яке потім буде зібране в зачіску.

02.02.2023



Рівне-Ракурс №10 від 02.02.2023p. 
На головну сторінку