№1104 від 09.02.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Спочатку збиваємо крем: 100 г вершкового масла кімнатної температури; 50 г згущеного молока. У діжу міксера кладемо: 60 г білку; 20 г цукру; дрібка лимонної кислоти.
У сотейник:
120 г цукру;
5 г агару 900;
60 г глюкозного сиропу;
100 г пюре фруктового чи ягідного;
50 г води.
Сироп варимо до 107-108 градусів.
Коли сироп зварився, а білки збилися, вливаємо тонкою цівочкою сироп у білки, що збиваються. Влили весь сироп, пробили міксером близько хвилини. Далі в 3-4 прийоми додаємо в білки крем на низьких обертах міксера. Усе перемішали на низьких оборотах і виливаємо у форму.
Стабілізуємо 4-6 годин у холодильнику. Потім ріжемо на шматочки, обвалюємо в посипці (какао, мигдальне борошно, сублімати, кокосова стружка) і просушуємо при кімнатній температурі близько 2-х годин.
Зберігаємо в контейнері в холодильнику – 7-10 днів.
09.02.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2023p. На головну сторінку |