Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1104 від 09.02.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Ягідне пташине молоко

Ягідне пташине молоко

Спочатку збиваємо крем: 100 г вершкового масла кімнатної температури; 50 г згущеного молока. У діжу міксера кладемо: 60 г білку; 20 г цукру; дрібка лимонної кислоти.

Збиваємо до стійких пік, але не перебиваємо!

У сотейник:

120 г цукру;

5 г агару 900;

60 г глюкозного сиропу;

100 г пюре фруктового чи ягідного;

50 г води.

Сироп варимо до 107-108 градусів.

Коли сироп зварився, а білки збилися, вливаємо тонкою цівочкою сироп у білки, що збиваються. Влили весь сироп, пробили міксером близько хвилини. Далі в 3-4 прийоми додаємо в білки крем на низьких обертах міксера. Усе перемішали на низьких оборотах і виливаємо у форму.

Стабілізуємо 4-6 годин у холодильнику. Потім ріжемо на шматочки, обвалюємо в посипці (какао, мигдальне борошно, сублімати, кокосова стружка) і просушуємо при кімнатній температурі близько 2-х годин.

Зберігаємо в контейнері в холодильнику – 7-10 днів.

09.02.2023



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2023p. 
На головну сторінку