Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1108 від 02.03.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

9 хитрощів з піною для гоління

9 хитрощів з піною для гоління

Мало хто знає, що піну для гоління можна застосовувати не тільки за прямим призначенням. Це унікальний засіб, який може допомогти в прибиранні будинку і успішно замінить дорогі засоби для чищення. Піну для гоління можна використовувати на кухні, у ванній і в інших кімнатах. Піна також незамінна для автомобілістів і тих, хто носить окуляри.

Піну для гоління можна використовувати на кухні для швидкого очищення пригорілих сковорідок. Просто нанесіть піну на посуд і рівномірно розподіліть її по всій забрудненій поверхні. Залиште піну на 10-15 хвилин. Протріть сковороду жорсткою металевою губкою. Буквально через 2 хвилини весь нагар відділиться, і сковорода буде блищати.

Помістивши почорнілі срібні прикраси в піну для гоління на 20-30 хвилин, ви зможете легко очистити ювелірні вироби. Витягнувши прикраси з піни, злегка потріть їх зубною щіткою. Результат буде як після професійного чищення.

Сліди від взуття на стіні в коридорі часом не виходить очистити навіть дорогими мийними засобами. Справитися з проблемою допоможе піна для гоління, яку слід нанести на місця забруднень. Через 10 хвилин просто потріть стіну губкою, і всі забруднення зникнуть.

Піна знадобиться і для прибирання у ванній, адже з її допомогою можна легко очистити змішувачі. Для цього нанесіть піну на змішувачі і через кілька хвилин протріть їх м’якою тканиною.

Невелика кількість піни допоможе моментально очистити раковину.

Той, хто носить окуляри, обов’язково повинен знати цей лайфхак з піною: нанесіть піну на скла з двох сторін, а потім зітріть, використовуючи м’яку тканину. Завдяки піні окуляри більше не будуть пітніти.

Піна може навіть замінити засіб для чищення плити. Однак під час роботи з газовою плитою будьте обережні: піна не повинна потрапити в сопло. Піна очистить жир за лічені хвилини.

Нанесіть невелику кількість піни на дзеркала у ванній, щоб запобігти їх запотіванню. Цей же трюк можна використовувати і для скла в автомобілі.

Якщо ви випадково впустили пензлик з тушшю на килим, вам також знадобиться піна для гоління. Просто нанесіть засіб на місце забруднення і через кілька хвилин приберіть його вологою ганчіркою.

02.03.2023



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2023p. 
На головну сторінку