|
№1109 від 09.03.2023p. |
| Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |

На 4 порції: 150 г борошна пшеничного; 100 г борошна житнього; 120 г окропу; 50 г олії; дрібка солі.
Розкачати на пергаменті, викласти начинку.
Начинка:
300 г фаршу (м’ясо, цибуля, часник, спеції);
50 г крем-сиру або жирної сметани;
50 г твердого сиру.
Крем-сир розподілити по тісту, зверху викласти фарш, розрівняти, присипати тертим сиром. Підігнути краї галети.
Випікати 20-25 хв при 180°С. Подавати з зеленню.
| 09.03.2023 |
|
Рівне-Ракурс №1109 від 09.03.2023p. На головну сторінку |