Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1109 від 09.03.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Житня галета з фаршем

Житня галета з фаршем

На 4 порції: 150 г борошна пшеничного; 100 г борошна житнього; 120 г окропу; 50 г олії; дрібка солі.

В борошно додати сіль, влити окріп і олію, замісити тісто і дати охолонути 20 хвилин.

Розкачати на пергаменті, викласти начинку.

Начинка:

300 г фаршу (м’ясо, цибуля, часник, спеції);

50 г крем-сиру або жирної сметани;

50 г твердого сиру.

Крем-сир розподілити по тісту, зверху викласти фарш, розрівняти, присипати тертим сиром. Підігнути краї галети.

Випікати 20-25 хв при 180°С. Подавати з зеленню.

09.03.2023



Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2023p. 
На головну сторінку