№1110 від 17.03.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 6 порцій: капуста - 600 г; морква - 1 шт.; пастернак - 1 шт.; цибуля ріпчаста - 1/2 шт; цибуля зелена - 3-4 пера; сіль/перець - за смаком; сухий часник - 1/2 ч.л.; прованські трави - 1/2 ч.л.; яйце - 2 шт; вода - 100-150 мл.; борошно - 120 г; розпушувач - 5г.
Яйця вінчиком з’єднати з водою, влити в овочеву суміш, перемішати. Змішати борошно, спеції, розпушувач та додати до овочевої суміші, перемішати.
Смажити оладки з двох сторін на сковорідці з олією.
Вогонь середній. Поклали оладки, закрили кришку, як верх схопився, перевернули і досмажили.
Подаємо з соусом, зеленню.
17.03.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 17.03.2023p. На головну сторінку |