Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1110 від 17.03.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Додайте у шампунь прості інгредієнти для його посилення

Додайте у шампунь прості інгредієнти для його посилення

і волосся перетвориться вже через 3 миття

Ні для кого не секрет, що під впливом безлічі різних факторів наше волосся може втратити свій гарний доглянутий вигляд і навіть і зовсім почати сильно випадати. Тому, для того, щоб мати красиве і здорове волосся, йому безумовно потрібно допомагати. Однак зовсім не обов’язково шукати порятунку в салонах краси, адже з цим завданням відмінно справляється і домашній догляд. Починати можна з малого, а саме з посилення свого шампуню. Зміна невелика, а користь відчутна і дуже помітна.

Вам будуть потрібні:

шампунь за типом волосся;

будь-яка ефірна олія;

сік або гель алое віра;

морська сіль;

порошок імбиру.

Морська сіль містить більше 60 важливих мікроелементів, якими і насичує коріння волосся і зміцнює його, серед них калій, кальцій, йод, молібден і багато інших.

Імбир активізує приплив крові до волосяних цибулин, що перешкоджає випаданню і прискорює ріст волосся, також імбир робить волосся більш гладким і слухняним.

Нарешті алое віра містить вітаміни, амінокислоти і ферменти, які відновлюють структуру волосся, зволожують шкіру голови і нормалізують обмінні процеси.

Якщо ж додати всі ці компоненти у ваш звичний шампунь, він буде ефективно відновлювати волосся, надавати йому обсяг, перешкоджати випаданню і стимулювати ріст волосся. Результат помітний вже буквально після 3 застосувань.

Для того ж, щоб приготувати цю ефективну добавку для шампуню, беремо морську сіль самого дрібного помелу, також її можна подрібнити і самостійно, наприклад, в кавомолці. Імбир також найзручніше використовувати у вигляді порошку, але він може бути і свіжим, у вигляді соку. Нарешті алое може бути як у формі гелю, аптечного соку, так і м’якоті свіжої рослини.

Для волосся середньої довжини таких пропорцій вистачить приблизно на 3 застосування: шампунь – 40 мл, сіль – 1 ст. л., порошок імбиру – 1/3 ст. л., алое віра – 5 ст. л. Також можна додати кілька крапель будь-якої ефірної олії, наприклад, олії лаванди, яка добре розгладжує волосся. Добре все перемішуємо і готово.

Зберігається такий шампунь добре, тому його можна зробити як на 1 тиждень, так і на цілий курс, тобто 1 місяць.

17.03.2023



Рівне-Ракурс №10 від 17.03.2023p. 
На головну сторінку