№1111 від 23.03.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 8-10 порцій: 1,5 ст. червоної сочевиці; 2 л. води; 2-3 картоплі; 1 морква; 1 цибуля; 2 ст. томатної пасти; 100 г грибів; щіпка зіру або кмину; щіпка чебрецю; щіпка сухої м’яти;
На ніч сочевицю ретельно промиваємо, заливаємо водою і залишаємо. Так сочевиця розвариться швидше.
Зранку у воду покласти промиту сочевицю, нарізану кубиками картоплю, моркву та цибулю. Варити 30-40 хв. Коли всі овочі будуть готові, обсмажити на сковорідці томатну пасту з приправами, щоб вони розкрили свій смак та аромат. Додати обсмажені приправи в суп та пробити його блендером. На сковорідці обсмажити порізані гриби. Їх можна подрібнити разом із супом, а можна просто покласти в тарілку.
При подачі збризкати суп лимонним соком, додати пару крапель оливкової олії та прикрасити зеленню.
23.03.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 23.03.2023p. На головну сторінку |