№1112 від 30.03.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
250 г молока; 250 г цукру; 125 г борошна (1); 1/2 ч.л. солі; ваніль опціонально; 1 яйце; 1 жовток; 100 г олії без запаху; 450 г борошна (2); 50 г хорошого какао; 20 г розпушувача; 50 г борошна (3); 1 білок; 100 г цукрової пудри; 1ст.л. соку лимона.
З’єднати пудру, білок, лимонний сік і збити. Гарячі пряники покрити глазур’ю (зручно рукою в одноразовій перчатці) і викласти на пергамент. Після того як глазур застигне пряники можна подавати до чаю.
30.03.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 30.03.2023p. На головну сторінку |